ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مخالفت ضرغامی با پرداخت ارزی بلیت هواپیمای گردشگران خارجی | دونرخی‌سازی اقامت هتل‌ها تخلف است

  • کد خبر: ۱۱۵۶۰۷
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷
مخالفت ضرغامی با پرداخت ارزی بلیت هواپیمای گردشگران خارجی | دونرخی‌سازی اقامت هتل‌ها تخلف است
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: دو نرخی‌سازی و تفاوت قیمت بلیت هواپیما برای گردشگران داخلی و خارجی نه تنها به نفع گردشگری نبود، بلکه به نفع صنعت هواپیمایی کشور و آینده ایرلاین‌ها هم نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته گذشته شرکت های هواپیمایی بخش نامه ای را اجرایی کردند که طبق تصمیم انجمن شرکت‌های هواپیمایی، بلیت هواپیما در مسیرهای داخلی از پنجم تیرماه برای مسافران غیرایرانی به نرخ دلار محاسبه می‌شود. یعنی بلیت پروازها در مسیرهای کمتر از یک ساعت به قیمت ۱۰۰ دلار و در مسیرهای بیشتر از یک ساعت ۱۵۰ دلار تعیین شده است، این طرح از همان آغاز با مخالفت فعالان گردشگری مواجه شد و اغلب کارشناسان صنعت گردشگری اعلام کردند این تصمیم به صنعت گردشگری ایران آسیب جدی وارد خواهد کرد.

بعد از گذشت چند روز و جلسات و مذاکراتی که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با سازمان هواپیمایی کشور داشت روز گذشته رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی از ابطال آن و توقف فروش ارزی بلیت به اتباع خارجی خبر داد و سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد: «فروش ارزی بلیت هواپیما به خارجی‌ها متوقف شده و  دستورالعمل جدید هفته آینده ابلاغ می‌شود.»

روش ارزی بلیت راه درستی برای تقویت ایرلاین‌ها نبود

سیدعزت الله ضرغامی درباره این تصمیم و لغو آن گفت: البته شرکت‌های هواپیمایی هم مشکلات خاص خودشان را دارند، ما هم معتقدیم که برای رونق و تقویت گردشگری، ایرلاین‌های کشور هم باید تقویت شوند، اما این راه نبود که دونرخی‌سازی بلیت هواپیما ایجاد کنیم و از گردشگران خارجی با نرخ و قیمت متفاوت از گردشگران داخلی، هزینه دریافت کنیم.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اظهار داشت:  به دلایل مختلف دریافت هزینه بلیت به صورت ارزی تصمیم نادرستی بود از سفر باکو که برگشتم با رئیس سازمان هواپیمایی کشور جلسه گذاشتم خوشبختانه آقای محمد محمدی‌بخش نگاه خوب و بلند و سازنده‌ای دارند، ابعاد مساله را بررسی کردیم.

وی گفت: شرکت‌های هواپیمایی قبلا جلساتی داشتند وتصمیماتی گرفتند، البته ما هم از تصمیماتی که باعث تقویت خطوط هواپیمایی شود حمایت می‌کنیم، اما در این یک مورد به دلیل اشکالات مختلف موافق نبودیم که آنها هم تجدید نظر کردند و این تصمیم لغو شد؛ از نظر ما هم مساله حل شده است.

ضرغامی تاکید کرد: دو نرخی‌سازی و تفاوت در قیمت بلیت هواپیما برای گردشگران داخلی و خارجی نه تنها به نفع گردشگری نیست، بلکه به نفع خود صنعت هواپیمایی کشور و آینده ایرلاین‌ها هم نبود.

دونرخی‌سازی اقامت هتل‌ها تخلف است

وزیر میراث‌فرهنگی درباره دو نرخی‌سازی هزینه اقامت در هتل‌ها گفت: فعلا همه هتل و مراکز اقامتی کشور تک نرخی هستند و بر اساس ضوابطی که وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای اقامت گردشگر خارجی و داخلی باید ریال دریافت کنند، در غیر این صورت تخلف کرده است و بخش نظارتی وزارتخانه برخورد می‌کند. 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->